//Marta Jurado, primer reforç pel CB Valls de Copa Catalunya

Marta Jurado, primer reforç pel CB Valls de Copa Catalunya

El club fa oficial la primera incorporació, Marta Jurado procedent del Pare Manyanet de Reus

per | 2019-07-09 20:06:0809/07/2019 20:06 | 0 comentaris

El Club Bàsquet Valls ha presentat aquest dimarts 9 de juliol al primer reforç del sènior femení de cara la pròxima temporada 2019-2020.

Es tracta de Marta Jurado, jugadora de Reus de 20 anys i que ha militat tota la seva carrera esportiva al Pare Manyanet de Reus. La jugadora, que va començar a practicar bàsquet en categoria aleví de 6è (2010-2011), tanca la seva etapa al club reusenc després de varis anys, on va disputar dues temporades al primer equip.

Buscant un salt de qualitat, Marta Jurado ha acceptat l’oferta del CB Valls. “buscava experiència de jugar a una categoria més alta”. Jugadora que pot jugar tant de 2 com de 3, es defineix com a “tiradora, competitiva i jugadora de ritme”. Lluís Cuesta, secretari tècnic del club, afirmava que l’any passat ja es van mostrar interessats en ella i que ha estat ara quan ha estat possible. La definia com a “una de les jugadores més interessants de la província en aquests moments i que es troba en creixement”.

El club aposta per mantenir el bloc de l’any passat i com a baixa confirmada s’apunta la de l’americana Sidney. “Hem volgut aguantar el bloc perquè es mereix la confiança”, afegia Benet Ibáñez, entrenador del club.

Deixa un comentari