//Llibert Sendrós, forçat a deixar el ciclisme professional

Llibert Sendrós, forçat a deixar el ciclisme professional

La desaparició del seu equip i no trobar una alternativa que entrés dins les seves condicions l’obliguen a prendre aquesta decisió després de dos anys de professional

per | 2018-01-07 11:30:2007/01/2018 11:30 | 0 comentaris

El món de l’esport professional no passa pel seu millor moment. Centrant-nos en el ciclisme, el ciclista de Rodonyà Llibert Sendrós, després de dos anys com a professional, veu com ha de fer un pas al costat i deixar el món professional.

Després de tancar la seva segona temporada dins del ciclisme professional, i havent corregut per mitja Europa i Àsia, el seu equip —Kolls BDC d’Ucraïna— anunciava la seva dissolució. Van acabar a principi d’octubre la temporada esportiva, al Kazakhstan, i el club anunciava que no seguiria competint més i que es dissolia per temes extraesportius.

A partir d’aquí, Llibert Sendrós va marcar-se un termini per intentar recaure en un altre equip professional europeu, però no era gens fàcil. “Tenia opcions per seguir corrent però no en les condicions mínimes dins del professionalisme. Ha estat impossible”, recalcava després d’afirmar que hi ha poques sortides professionals dins del ciclisme professional.

El de Rodonyà va arrencar la seva aventura europea amb el Velo Club La Cremonese per passar pocs mesos després al professionalisme amb el Kolls BDC ucraïnès, amb qui ha corregut en carreres per països com Bulgària, Àustria, Itàlia, Polònia, Turquia, Croàcia, Kazakhstan, entre altres. “He estat complint un somni, poder córrer en les millors carreres i amb molts corredors, com Nibali o Valverde”, deia Sendrós.

El ciclista, de 26 anys, va marcar-se un termini que finalitzava aquest canvi d’any, i els darrers mesos ha estat treballant per trobar una porta i seguia entrenant a diari com sempre, però finalment ha vist com les opcions s’esvaïen.

Ara, el ciclista buscarà un projecte laboral que estigui relacionat amb el món del ciclisme o de l’esport en general.

Deixa un comentari