//L’Atlètic de Valls i el Vallmoll cessen els seus entrenadors

L’Atlètic de Valls i el Vallmoll cessen els seus entrenadors

Els clubs cessen a Sergi Ferrer i Jose Mora al final d'aquesta jornada de lliga

per | 2019-11-20 19:23:3720/11/2019 19:23 | 0 comentaris

El FC Atlètic de Valls i el CD Vallmoll, dels grups 3 i 2 de Tercera Catalana han cessat al final d’aquesta jornada de lliga els seus entrenadors, en una setmana de canvis al futbol comarcal.

Quant a l’Atlètic de Valls, prenia la decisió de cessar a Sergi Ferrer del càrrec encara que l’equip lideri la categoria, amb 25 punts i haver guanyat 8 dels 11 partits disputats. El club, en un comunicat afirmava que “va ser una decisió difícil de prendre i difícil d’explicar per la situació de l’equip -líder- però després de valorar i debatre diverses circumstàncies es va decidir buscar un relleu a la banqueta blava”.

Per altra banda, el CD Vallmoll, del grup 2, i situat a la zona mitja-baixa de la classificació també confirmava la cessió de Jose Mora com a entrenador de l’equip. En aquest cas, el club afirmava que el club “necessita un canvi per a intentar canviar la situació i dinàmica de l’equip”.

Tant en un cas com en l’altre, estan treballant per a tancar qui ocuparà a partir d’ara, la banqueta pel que resta de temporada.

 

Deixa un comentari