//LaPica Pedalada hivernal se celebrarà el 20 de gener

LaPica Pedalada hivernal se celebrarà el 20 de gener

Transcorrerà per pistes i corriols de la serra de Miramar, i començarà i acabarà a Picamoixons

per | 2019-01-06 14:00:3706/01/2019 14:00 | 0 comentaris

Quinze dies i es tornarà a celebrar una nova edició de LaPica Pedalada hivernal de Picamoixons, que arribarà a la seva dotzena edició.

Així, el dia 20 de gener, a partir de dos quarts de 10 del matí arrencarà una nova edició que portarà fins a Picamoixons centenars de ciclistes que voldran participar en un dels dos recorreguts preparats per a l’ocasió. Així, la marxa BTT no competitiva, i que ja s’ha convertit en un referent dins del món de la BTT provincial, mantindrà un format molt similar als dels últims anys, transcorrerà per pistes i corriols de la serra de Miramar i tindrà com a inici i final la localitat de Picamoixons.

Hi haurà dos recorreguts, un de 36 km (circuit vermell) i un de 32 km (circuit blau), amb un desnivell de 1.100 m i 800 m respectivament. Quant a la dificultat, serà mitjana-alta el circuit vermell i baixa el circuit blau, i està estipulat que el temps màxim sigui de 4 hores.

 

Inscripcions

Respecte a les inscripcions, que ja estan obertes i tenen un bon nombre d’inscrits en aquests moments, només es poden fer a través de la pàgina web (www.btttarragona.com) a través del sistema de Compra Segura de “La Caixa” (pagament amb qualsevol targeta operativa autoritzada per internet).

Deixa un comentari