//L’Acta Digital s’implanta als Campionats de Catalunya de bàsquet

L’Acta Digital s’implanta als Campionats de Catalunya de bàsquet

S’implanta als Campionats de Catalunya de Primera, Segona i Tercera Categoria masculina i femenina

per | 2019-10-03 13:59:3103/10/2019 13:59 | 0 comentaris

El passat cap de setmana, coincidint amb l’inici de temporada, es va posar en marxa l’ús de l’Acta Digital en tots els Campionats de Catalunya de bàsquet.

Fins ara, l’Acta Digital s’aplicava a les categories Preferents (cadet i júnior) i Copa Catalunya, així com a les diferents Lligues Nacionals Catalanes. Ara, s’implanta als Campionats de Catalunya de Primera, Segona i Tercera Categoria masculina i femenina, com també als Campionats de Catalunya Sots21 Preferent masculí, i Interterritorial i de Primer Any femení i masculí (júnior, cadet i infantil).

La Federació Catalana de Basquetbol, juntament amb l’ACB, van unir esforços fa dues temporades per treure a la llum un projecte únic com l’Acta Digital. Aquesta eina, fruit del desenvolupament i treball conjunt dels departaments tecnològics de totes dues institucions, permet la recopilació de dades d’un partit de bàsquet a l’instant i de forma oficial, convertint-la en més pràctica i senzilla per als auxiliars de taula. L’acord entre les dues entitats també permet el seu ús en les diferents competicions catalanes i les dades ajudaran a conèixer encara més el nostre esport, així com estudiar l’evolució de cada categoria i competició del bàsquet català.

Durant les properes temporades s’estudiarà la seva aplicació a la resta de campionats, així com la incorporació de millores i d’altres funcionalitats.

Deixa un comentari