//La primera mitja marató de relleus arriba a Valls el 10 de novembre

La primera mitja marató de relleus arriba a Valls el 10 de novembre

Està organitzat per l’Escola d’Atletisme de l’AAEET, Tretze Sports i el Patronat d’Esports

per | 2019-10-12 08:35:0912/10/2019 08:35 | 0 comentaris

Si l’any passat es va organitzar la primera edició de la Marató per Relleus a Valls, aquest 2019 s’aposta per fer un canvi i portar fins a la capital de l’Alt Camp la primera edició de la Mitja Marató per relleus.

Organitzat per l’Escola d’Atletisme de l’AAEET Grup Atlètic i amb Tretze Sports, i comptant amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports, el pròxim dia 10 de novembre es portarà a terme aquesta primera edició de la competició.
Amb sortida des del Centre Esportiu Municipal El Fornàs, a partir de dos quarts d’11 del matí la competició comptarà amb equips que podran estar formats per quatre corredors i hi haurà categoria masculina, femenina i mixta.

La competició se celebrarà sobre un circuit de 1.500 metres i els equips estaran formats per quatre corredors el primer dels quals haurà de fer 7.595 metres (5 voltes al circuit + 97 m), mentre que la resta hauran de completar 3 voltes al circuit (4.500 metres). Quant al circuit, es durà a terme sobre la zona del Fornàs i rodejarà la pista d’atletisme, que els participants hauran de completar diversos cops.

Inscripcions
Quant a les inscripcions, es podran fer a través de l’enllaç que es publicarà a la plana web (www.aaeet.com) a la secció del “Grup Atlètic”. El període es tancarà el dia 7 de novembre a les 10 del vespre o quan s’arribi als 50 equips inscrits.

Deixa un comentari