/, Portada Destacada, Societat/La Caminada popular torna al Pont de Goi deu anys més tard

La Caminada popular torna al Pont de Goi deu anys més tard

Centenars de persones han recorregut els gairebé 8 quilòmetres, apte per a tots els participants

per | 2018-02-25 12:25:2125/02/2018 12:25 | 0 comentaris

Centenars de persones han participat en la desena edició de la caminada popular, que enguany tornava al Pont de Goi. Més de sis-centes persones, a falta de confirmació oficial, arrencaven la caminada des del Barri de les Comarques per encarar els primers metres de gairebé 8 quilòmetres que estaven previstos.

Organitzt pel Patronat Municipal d’Esports estava patrocinada per SOREA i ha comptat amb la col·laboració del Consell Esportiu de l’Alt Camp, la Federació d’Associacions de Veïns de Valls i de les entitats senderistes vallenques De 9 a 2, K+ i Secció de muntanya AAEET.

L’entorn del Pont de Goi era el motiu d’aquesta caminada, que recordava la primera edició d’aquesta activitat ja consolidada. Grups d’amics i families es deixaven veure al llarg del recorregut, molt apte per tothom i que s’ha completat amb unes 4 hores.

Per tercer any consecutiu la caminada ha estat solidària amb ‘Fan del Lluís’ i recaptarà recursos per la investigació de la Laminopatia Congènita. El Lluís és un jove vallenc de quinze anys que pateix una malaltia rara degenerativa anomenada laminopatia congènita, una variant severa d’Emery Dreifuss. Aquesta malaltia provoca problemes a nivell muscular i, per tant, pot produir afectació severa a nivell del múscul cardíac.

Deixa un comentari