//Jepi Selva i Raquel Arias, millors esportistes vallencs de l’any

Jepi Selva i Raquel Arias, millors esportistes vallencs de l’any

Emili Aubareda rep el reconeixement de la ciutat, Núria Picas al Mèrit Esportiu i LaPica el reconeixement a la millor iniciativa esportiva

per | 2019-06-19 21:15:4919/06/2019 21:15 | 0 comentaris

Aquest dimecres 19 de juny s’ha celebrat la 29a edició de la Nit de l’Esport Vallenc 2018-2019 on s’han donat a conèixer i entregat els diferents premis i guardons als millors esportistes vallencs de l’any.

Amb un Centre Cultural de Valls ple, la Nit de l’Esport otorgava els premis de millor esportista vallenca a la jugadora del CB Valls Raquel Arias, mentre que el millor esportista vallenc requeia per Jepi Selva, que repetia guardó.

Altres premis destacats han estat per Emili Aubareda pel reconeixement de la ciutat, mentre que La Pica Pedalada Hivernal rebia el reconeixement a la millor iniciativa esportiva. El reconeixement al mèrit esportiu ha anat en aquesta edició a Núria Picas.

Per altra banda, el Patronat Municipal d’Esports ha fet entrega de guardons als equips sèniors que han aconseguit ascensos en les seves categories o han assolit campionats. També s’ha premiat als equips campions de base i als esportistes individuals júniors i sèniors o als joves esportistes en diferents modalitats com natació, atletisme, karate, pàdel, twirling, patinatge o tennis de taula.

Deixa un comentari