//Futsal Valls i CFS Vila-rodona, emparellats a la Copa Tarragona

Futsal Valls i CFS Vila-rodona, emparellats a la Copa Tarragona

Els dos equips es veuran les cares el pròxim 2 de febrer (18h) al Xavi Tondo

per | 2019-01-05 12:00:0105/01/2019 12:00 | 0 comentaris

El pròxim dia 2 de febrer el futbol sala de la comarca de l’Alt Camp té una cita obligada. Futsal Valls i CFS Vila-rodona es veuran les cares en una nova ronda de la Copa Tarragona.

Es tractarà del tercer cop en la història dels dos equips que es veuran les cares, i el segon en Copa Tarragona. El primer cop va ser en aquesta competició el desembre del 2015, amb victòria vila-rodonina a la tanda de penals, després d’acabar el partit 3-3. El segon cop, va ser fa pocs mesos, quan el 27 d’octubre, i per primer cop en lliga domèstica, els dos equips s’enfrontaven. Novament, el CFS Vila-rodona s’emportava el partit. En aquest cas per 3-5.

 

Copa Tarragona

CFS Vila-rodona i Futsal Valls s’han classificat per la quarta fase de la Copa Tarragona, corresponent als vuitens de final del torneig.

El Vila-rodona va aconseguir la victòria a la pista del Futbol Sala Vinyols (5-10), mentre que el Futsal Valls sofria més i eliminava al FutsalPax Tarragona, a domincili, a la tanda de penals, després d’un empat a 3 al final del partit. Als penals s’imposava per 0-2. Així, el pròxim dia 2 de febrer, els dos equips estan citats al pavelló Xavi Tondo i Volpini, en un partit que es disputarà a les sis de la tarda. El vencedor accedirà a les semifinals del torneig.

Deixa un comentari