//Figuerola celebra el primer campionat de múixing i canicròs

Figuerola celebra el primer campionat de múixing i canicròs

Figuerola celebra la seva primera edició d'aquest campionat amb 53 inscrits en les curses i una trentena en la caminada

per | 2020-02-02 10:15:5802/02/2020 10:15 | 0 comentaris

Figuerola del Camp celebra aquest cap de setmana la primera edició de la cursa de múixing i canicròs, on s’ha comptat amb desenes d’inscrits. Durant tot el cap de setmana Figuerola ha acollit no només aquest campionat sinó també diferents activitats relacionades amb aquestes modalitats.

Durant tot el dissabte va tenir lloc el taller d’iniciació al canicròs, per tal d’endinsar-se més en aquest esport, que es celebrava al camp de futbol de Figuerola des de primera hora del matí. Avui diumenge, des de primera hora del matí s’ha donat lloc la primera edició de la competició.

Primer arrencava amb el control de veterinari i entrega de dorsals per per deixar pas a una reunió informativa amb els participants. Tot seguit, arrencaven les curses. En total, es van comptabilitzar 53 inscrits en les sortides de cursa i un total de 30 (amb i sense gossos) de la caminada. En la modalitat bikejoring, sccoter i canicròs el recorregut era un circuit de 4’5 quilòmetres, mentre que la caminada de 6,5 quilòmetres.

Deixa un comentari