//Festa de patinatge al Pla de Santa Maria

Festa de patinatge al Pla de Santa Maria

Durant el cap de setmana el Pla de Santa Maria ha viscut un gran ambient de patinatge, amb més de 250 patiadors i patinadores al pavelló

per | 2019-04-13 20:55:5813/04/2019 20:55 | 0 comentaris

El pavelló Poliesportiu del Pla de Santa Maria està acollint aquest cap de setmana la seva tretzena edició del Trofeu Grups Xou.

El Club Patí El Pla de Santa Maria organitza el 13è Trofeu Grups Xou, que té lloc tant avui dissabte 13 d’abril com demà diumenge 14 d’abril.  Molt ambient en aquesta primera jornada, amb les grades del pavelló plens a vessar. Durant els dos dies es deixaran veure un total de 250 patinadors i patinadores de diferents clubs d’àmbit territorial de Tarragona.

Els matins està destinat a sessions d’entrenament, mentre que a les tardes es desenvolupen les competicions.

Hi participaran 250 patinadores i patinadors de diferents clubs de l’àmbit territorial de Tarragona. El Trofeu és una via per als participants per accedir al Campionat de Catalunya de Promoció de Grups Xou, que enguany es farà el 26 i el 27 d’octubre a l’àmbit de Lleida. Una singularitat de l’acte és la categoria Màsters, adreçada a expatinadors i persones de més de 18 anys que en volen aprendre. El Club Patí El Pla ha estat pioner amb la creació, el 2014, d’aquesta modalitat.

Deixa un comentari