//En ple funcionament el servei de medicina esportiva ubicat al CEM El Fornàs

En ple funcionament el servei de medicina esportiva ubicat al CEM El Fornàs

Des de la temporada passada, les persones abonades i esportistes d’entitats i clubs poden realitzar revisions medicoesportives, diagnòstics i tractaments de lesions sense haver de desplaçar-se a l’hospital

per | 2019-05-17 15:00:1917/05/2019 15:00 | 0 comentaris

El Pius Hospital de Valls i el Patronat Municipal d’Esports varen arribar el juny passat a un acord per impulsar un centre de medicina de l’esport amb l’objectiu d’apropar aquest servei a tots els abonats, abonades, usuaris i usuàries del Patronat d’Esports. El servei s’ha instal·lat al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, precisament la zona on hi ha una concentració més alta de població que realitza activitat física i esport.

La Unitat de Medicina de l’Esport (UME) del Pius ha estat la responsable del desplegament i obertura del servei que opera al Fornàs, d’aquesta manera, els abonats del Patronat d’Esports i esportistes d’entitats o clubs de la ciutat podran realitzar al mateix centre esportiu reconeixements medicoesportius de Nivell 1, revisions del tot claus de cara a prevenir l’aparició de malalties i poder fer esport i activitat física d’una manera segura.

També en cas de lesió el pacient pot rebre atenció mèdica i tractar-se quan aquesta no requereixi d’una intervenció quirúrgica. A més s’ofereixen altres serveis com la prescripció d’activitat física per aconsellar i assessorar a persones amb malalties cròniques que volen practicar una activitat física.

Deixa un comentari