//‘El Vallenc’ arriba a un acord de col·laboració amb Futbol Digital Català per potenciar els equips eSports

‘El Vallenc’ arriba a un acord de col·laboració amb Futbol Digital Català per potenciar els equips eSports

Es parlarà setmanalment dels equips eSports del Gimnàstic de Tarragona, Reus Deportiu i Pobla de Mafumet, amb crònica i prèvia dels partits

per | 2017-11-17 12:14:5917/11/2017 12:14 | 0 comentaris

El Vallenc i FDC (Futbol Digital Català) han arribat a un acord per tal de publicar la informació corresponent als equips del Gimnàstic de Tarragona, Reus Deportiu i Pobla de Mafumet d’eSports.

FDC és l’únic web català dedicat als eSports (dels clubs catalans) i que informarà de l’actualitat d’aquests tres equips en les seves competicions.

Un cop arrenqui la temporada oficial, els amants dels eSports podran seguir setmanalment l’evolució d’aquests tres equips que competeixen, en forma de prèvia i crònica.

Què és Futbol digital català (FDC)?
Es tracta d’un mitjà que informa de les actuacions dels clubs de futbol català als eSports de les plataformes virtuals esmentades, i és una iniciativa pionera a tot l’Estat que vol ajudar a promoure la professionalització de la disciplina dels eSports arreu del país.

FDC cobreix tota l’actualitat dels clubs de futbol catalans amb llicència real, així com es planteja ser una porta d’entrada als eSports per a clubs catalans que cerquin noves eines per ampliar els seus horitzons i arribar a un públic cada cop més nombrós.

També s’ofereixen com a mitjà de comunicació oficial per als clubs catalans, especialment per a aquells més petits que busquin repercussió, mitjançant la iniciativa de Clubs FDC, de la qual us podeu informar al seu apartat al web. L’adhesió no comporta cap cost als clubs més enllà de pactar certa publicitat dels articles i redactats de FDC referents als conjunts adherits.

Deixa un comentari