10.2 C
Valls
Dimecres, Febrer 26, 2020

‘El Vallenc’ arriba a un acord de col·laboració amb Futbol Digital Català per potenciar els equips eSports

El Vallenc i FDC (Futbol Digital Català) han arribat a un acord per tal de publicar la informació corresponent als equips del Gimnàstic de Tarragona, Reus Deportiu i Pobla de Mafumet d’eSports.

FDC és l’únic web català dedicat als eSports (dels clubs catalans) i que informarà de l’actualitat d’aquests tres equips en les seves competicions.

Un cop arrenqui la temporada oficial, els amants dels eSports podran seguir setmanalment l’evolució d’aquests tres equips que competeixen, en forma de prèvia i crònica.

Què és Futbol digital català (FDC)?
Es tracta d’un mitjà que informa de les actuacions dels clubs de futbol català als eSports de les plataformes virtuals esmentades, i és una iniciativa pionera a tot l’Estat que vol ajudar a promoure la professionalització de la disciplina dels eSports arreu del país.

FDC cobreix tota l’actualitat dels clubs de futbol catalans amb llicència real, així com es planteja ser una porta d’entrada als eSports per a clubs catalans que cerquin noves eines per ampliar els seus horitzons i arribar a un públic cada cop més nombrós.

També s’ofereixen com a mitjà de comunicació oficial per als clubs catalans, especialment per a aquells més petits que busquin repercussió, mitjançant la iniciativa de Clubs FDC, de la qual us podeu informar al seu apartat al web. L’adhesió no comporta cap cost als clubs més enllà de pactar certa publicitat dels articles i redactats de FDC referents als conjunts adherits.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

El Consell d’Alcaldes passa a dir-se Consell d’Alcaldesses i Alcaldes de l’Alt Camp

El Consell Comarcal de l’Alt Camp, en un plenari de tràmit amb només tres punts de l’ordre del dia, ha aprovat per...

La CGT presenta el preavís per a la vaga del 8-M

La CGT ha entrat aquest dimarts al Departament de Treball el preavís de convocatòria de vaga general per al pròxim 8 de...

La presidenta de la Diputació visita la Llar d’Infants L’Espígol i la fàbrica Rosa Gres de Vallmoll

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha dut a terme una visita institucional a Vallmoll dins del cicle de...

Agricultura desencalla les obres de la xarxa de reg de la Comunitat de Valls

El Ministeri d’Agricultura ha signat finalment el conveni que permet al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació desencallar i poder executar les...