11.8 C
Valls
Dissabte, Març 28, 2020

‘El Vallenc’ arriba a un acord de col·laboració amb Futbol Digital Català per potenciar els equips eSports

El Vallenc i FDC (Futbol Digital Català) han arribat a un acord per tal de publicar la informació corresponent als equips del Gimnàstic de Tarragona, Reus Deportiu i Pobla de Mafumet d’eSports.

FDC és l’únic web català dedicat als eSports (dels clubs catalans) i que informarà de l’actualitat d’aquests tres equips en les seves competicions.

Un cop arrenqui la temporada oficial, els amants dels eSports podran seguir setmanalment l’evolució d’aquests tres equips que competeixen, en forma de prèvia i crònica.

Què és Futbol digital català (FDC)?
Es tracta d’un mitjà que informa de les actuacions dels clubs de futbol català als eSports de les plataformes virtuals esmentades, i és una iniciativa pionera a tot l’Estat que vol ajudar a promoure la professionalització de la disciplina dels eSports arreu del país.

FDC cobreix tota l’actualitat dels clubs de futbol catalans amb llicència real, així com es planteja ser una porta d’entrada als eSports per a clubs catalans que cerquin noves eines per ampliar els seus horitzons i arribar a un públic cada cop més nombrós.

També s’ofereixen com a mitjà de comunicació oficial per als clubs catalans, especialment per a aquells més petits que busquin repercussió, mitjançant la iniciativa de Clubs FDC, de la qual us podeu informar al seu apartat al web. L’adhesió no comporta cap cost als clubs més enllà de pactar certa publicitat dels articles i redactats de FDC referents als conjunts adherits.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

USPAC demana mesures urgents degut a la propagació a la Comissaria de Mossos de Valls

Actualment la comissaria de Mossos d'Esquadra de Valls confirmen que tenen dos positius confirmats i ingressats a un hospital i amb 20 agents aïllats i amb simptomatologia

VÍDEO | Continuen les sancions a persones que trenquen el confinament als barris de Valls

D'ençà que va entrar en vigor el decret de l'estat d'alarma, la Policia Local de Valls ha sancionat a 36 persones i n'ha detingut a 2

El govern espanyol paralitza l’activitat dels treballadors no essencials a partir de dilluns i fins al 9 d’abril

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que l'executiu paralitzarà l'activitat dels treballadors dels serveis no essencials

“Treballem amb unes condicions precàries i que posen en risc els residents”

Treballadors de la Residència Ballús de Valls denuncien que treballen amb unes condicions "precàries" i que posen en risc els residents.

Tres morts en les últimes 24 hores al Camp de Tarragona per Covid-19

Durant el dia d'avui s'han produït 78 nous casos al Camp de Tarragona