//El Patronat d’Esports renova la web i estrena l’aplicació per a dispositius mòbils

El Patronat d’Esports renova la web i estrena l’aplicació per a dispositius mòbils

Amb la nova app es facilita l’entrada a la plataforma Egosport, el servei en línia del PME que permet realitzar gestions i reserves d’activitats per internet

per | 2018-05-09 14:03:5509/05/2018 14:03 | 0 comentaris

El Patronat Municipal d’Esports a la butxaca. Aquesta setmana el PME ha estrenat nova aplicació per a dispositius mòbils, un canvi que coincideix amb la renovació integral de la imatge i continguts de la web www.pmevalls.cat. La nova aplicació mòbil gratuïta ja està disponible per a dispositius Android i, en els propers dies, ho serà també per a IOS.

L’app reuneix tota la informació incorporada a la web, però a més també l’accés a la plataforma Egosport, el servei online del PME que permet als usuaris realitzar consultes, reserves i altres gestions per internet. D’aquesta manera, els usuaris podran entrar-hi directament des del mòbil, per fer més fàcil, ràpid i còmode l’accés a totes les opcions d’Egosport. En concret, des de la plataforma en línia es poden consultar i modificar les dades personals, a més d’accedir a tota la informació d’abonaments, cursos i serveis que l’usuari hagi contractat. Des d’Egosport es poden realitzar, entre d’altres, baixes d’activitats i consultes de rebuts així com els pagaments realitzats per a activitats i abonar els que estiguin pendents.

El servei més utilitzat és la reserva de classes dirigides, que a partir d’ara es podran realitzar amb facilitat des de l’app mòbil. A més, el PME ja està treballant en una versió de la plataforma Egosport més ràpida i moderna, amb noves funcionalitats per oferir als usuaris.

Per la seva banda, la web també s’ha renovat, en especial amb un canvi d’imatge destinat a fer-la més funcional i accessible. Així, a la web s’hi destaca la informació sobre abonaments i activitats, entre elles l’espai salut amb l’oferta de fisioteràpia o de nutrició i dietètica, entre d’altres. A la capçalera, un espai amb imatges en rotació permet accedir a les últimes novetats del Patronat d’Esports, mentre que la resta de la portada de la web es completa amb les darreres notícies i novetats. La web reuneix a la vegada tota la informació corporativa i de contacte, a més de facilitar com fins ara l’accés a la plataforma de serveis Egosport.

Deixa un comentari