//El “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” arriba a gairebé vint piscines de Valls i l’Alt Camp

El “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” arriba a gairebé vint piscines de Valls i l’Alt Camp

La gran majoria de piscines ho faran aquest diumenge, però altres com la Riba, Puigpelat la Masó o Vallmoll, ho faran més endavant

per | 2019-07-12 09:16:0612/07/2019 09:16 | 0 comentaris

El “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” torna a arribar a la comarca de l’Alt Camp. Ho farà, majoritàriament, aquest diumenge dia 14 de juliol, i és el segon acte solidari més important de Catalunya.
Enguany s’arriba a la vint-i-sisena edició i aquest diumenge més de sis-centes piscines arreu de Catalunya se sumaran a aquesta iniciativa. A l’Alt Camp, pràcticament una vintena de piscines municipals, i algunes privades, en el cas de Valls, obriran per participar novament en aquesta iniciativa.

Si a la demarcació de Tarragona la seu central enguany serà el TGN Nàstic, on es faran diferents activitats, a Valls l’acte central es viurà a la piscina descoberta municipal del Fornàs, on a les 12 del migdia tindrà lloc la tradicional remullada entre polítics i membres de diferents entitats esportives. La piscina obrirà d’11 a 20 h i es podrà adquirir material promocional del “Mulla’t” com tovalloles, gorres, samarretes i bosses, o també fer una aportació solidària. A Valls, a part, també s’obrirà la piscina de Picamoixons i Plana d’en Berga, aquest diumenge, i la del Club Tennis Valls, el dia 29 de juliol. Altres localitats de l’Alt Camp també ho celebraran aquest diumenge. Seran els casos del Pla, Cabra del Camp, Montferri, Alcover, Vilabella, el Pont d’Armentera, Nulles, Bràfim, Figuerola i Vila-rodona. En canvi altres, com la Riba, la Masó Vallmoll o Puigpelat ho celebraran en altres dates.

L’Esclerosi
L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia neurodegenerativa que afecta sobretot la població jove i per a la qual encara no s’ha trobat cura. Actualment s’han actualitzat les xifres d’incidència i estem parlant de 55.000 persones a l’estat espanyol amb EM, de les quals aproximadament 11.000 són a Catalunya. El 67,6% dels afectats són dones.

Deixa un comentari