//El Motorclub Miramar celebra la seva quinzena ruta hivernal

El Motorclub Miramar celebra la seva quinzena ruta hivernal

Hi van participar un total de trenta-dos socis del club vallenc

per | 2019-03-22 11:35:4922/03/2019 11:35 | 0 comentaris

Trenta-dos socis del Motorclub Miramar van fer la seva quinzena ruta moto turística hivernal.

Aquest any han anat a terres navarreses i basques, amb destí final a Sant Sebastià. Van sortir dissabte a les 7 del matí puntualment direcció Castillonroy, província d’Osca, on feien la seva primera paradeta per esmorzar. Sense perdre temps van seguir direcció Benasc, Jaca, Puente la Reina de Jaca i Noain, on ja portaven 400 km de ruta i es van parar a dinar. Després de dinar, 100 quilòmetres més i arribada a Sant Sebastià.

Després d’una recuperadora dutxa, visita del nucli antic i la famosa platja de la Concha. I finalment a sopar a la Sidreria Intxaurrondo, on van fer un menú típic de sidreria.

Diumenge a les 9 h, de nou en ruta i contents perquè no plovia i les prediccions meteorològiques havien pronosticat aigua. Van baixar per carreteres evitant al màxim les autovies. Van passar per municipis com Estella, Tafalla…

Una nova parada per dinar després de 350 km al restaurant Los Rosales a Angües, i esprint final de 150 km cap a Valls. Foto de comiat al coll de Lilla i moltes cares de satisfacció després d’un cap de setmana espectacular amb quasi 1.000 km més als comptaquilòmetres de les motocicletes, que van semblar pocs, ja que ja es parlava de la propera sortida, el mes de maig, que serà la Volta a Catalunya.

Deixa un comentari