//El Joana Ballart preparat per dies intensos de tennis de taula

El Joana Ballart preparat per dies intensos de tennis de taula

A partir d’aquest dissabte es jugarà el campionat de Catalunya de joves i tot seguit, l’Òpen de veterans

per | 2019-04-12 11:36:1712/04/2019 11:36 | 0 comentaris

Demà, dissabte dia 13 d’abril, arrencarà el Campionat de Catalunya de Joves de Tennis de Taula en diferents categories.

El pavelló Joana Ballart de Valls acollirà aquest campionat que enguany compta amb la novetat de la presència d’una categoria nova, la prebenjamí.

Així, durant dissabte i diumenge, de 9 del matí fins a 2 del migdia, i de 3 de la tarda a 9 del vespre, es disputaran els campionats en categories prebenjamins i benjamins. De cara a dilluns i dimarts, i amb els mateixos horaris, serà el torn dels campionats dels alevins i juvenils, mentre que dimecres i dijous serà el torn dels infantils i sub-21. En total hi haurà 350 inscrits al campionat de Catalunya per edats i diferents clubs d’arreu del territori català.

Un cop es posi el punt final al Campionat de Catalunya per edats, serà el torn de l’Open Internacional Veterans Costa daurada-Valls Tennis de Taula. Serà dels dies 19 al 21 d’abril.

En aquest sentit, en aquest campionat s’han inscrit prop de 65 persones. És una prova oberta a tots els jugadors majors de 40 anys que es dividirà en diferents categories, fins als més de 70 anys. Destaca la presència de més de vint jugadors de Rússia.

Per tercer any consecutiu, la Federació Catalana unifica tots els campionats en una sola seu, la de Valls.

Deixa un comentari