//El club demana el suport de l’afició per a fer un pas gairebé definitiu per la permanència

El club demana el suport de l’afició per a fer un pas gairebé definitiu per la permanència

Està prevista l’assistència d’un nombrós grup de nens i nenes de l’Escola i l’Acadèmia de Bàsquet del Club Bàsquet Valls

per | 2019-03-14 16:04:3014/03/2019 16:04 | 0 comentaris

El CB Valls fa una crida a la seva afició a omplir el pavelló Joana Ballart aquest dissabte per al partit de lliga que disputarà contra el líder de la categoria, el CB Tarragona. El club vallenc vol convertir la catedral del bàsquet de la demarcació de Tarragona, un cop més, en una fortalesa.

Després d’haver-se imposat de manera contundent la setmana passada davant del CB Castellbisbal, els vallencs volen sumar una nova victòria contra un dificilíssim CBT. Una victòria que seria un pas de gegant per garantir-se la permanència la propera temporada a la lliga EBA.

Per facilitar l’accés dels aficionats, el CB Valls obrirà les dues graderies al públic. Així mateix, està prevista l’assistència d’un nombrós grup de nens i nenes de l’Escola i l’Acadèmia de
Bàsquet del CB Valls, que tindrà un espai reservat d’animació. Els nens i nenes que vagin acompanyats del seu monitor o monitora rebran una samarreta que els convertirà en membres del grup d’animació “Dimonis blanc i vermells”.

El CB Valls convida tots els aficionats de Valls i del conjunt de la comarca a portar al pavelló els elements d’animació (timbals, botzines, etc.) que tinguin al seu abast. El partit es disputarà dissabte, 16 de març, a les 6 de la tarda i, com sempre, l’entrada serà gratuïta. Es recomana ocupar el seient amb l’antelació suficient, uns minuts abans de l’inici del partit.

Deixa un comentari