//El Club Bàsquet Valls prepara set actes per La Marató de TV3 d’aquest 2019

El Club Bàsquet Valls prepara set actes per La Marató de TV3 d’aquest 2019

La comissió social presenta les activitats per a aquesta edició de La Marató, la quinzena en què l’entitat vallenca col·labora

per | 2019-10-30 19:07:1030/10/2019 19:07 | 0 comentaris

La Comissió Social del Club Bàsquet Valls ja té elaborat el cartell d’activitats previstes per a una nova edició de La Marató de TV3. Enguany, La Marató anirà centrada en les malalties minoritàries, i per quinzena edició consecutiva, el Club Bàsquet Valls hi col·laborarà fent activitats per aconseguir la màxima recaptació possible.

En aquest sentit, des de la Comissió Social han donat a conèixer les activitats, que arrencaran el pròxim divendres dia 8 de novembre i posaran punt final el dissabte dia 15 de desembre. Així, es presenta alguna novetat com una marxa nòrdica.

Concert per la Marató
La primera activitat programada serà el pròxim divendres, al Teatre Principal, amb un concert per La Marató que arrencarà a les 9 del vespre. Diferents artistes com Penjats de l’Ham, Jordi Jubany, La Tieta Clara, Mariona Escoda, Joan Àguila o Marc Ayala hi col·laboraran actuant. L’entrada en forma de donatiu serà de 5 €.

Mou-te per la Marató
Dissabte dia 16 de novembre arribarà un dels actes ja consolidats en els últims anys, una master class de zumba i spinning que tindrà lloc al pavelló Xavi Tondo i Volpini. Els horaris de spinnig seran a dos quarts de 10, dos quarts d’11 i dos quarts de 12 del migdia, mentre que la de zumba, a les 11 del matí i 1 del migdia. L’entrada serà de 5 € per persona.

Pedaleja per la Marató
El dia 24 de novembre, tindrà lloc el Pedaleja per La Marató, una passejada suau amb bicicleta de 12 km i que els portarà fins a Vallmoll i seguidament es tornarà a Valls, davant del pavelló Joana Ballart. L’hora de sortida serà a les 11 del matí, amb un donatiu individual de 5 € i familiar de 10 €.

Marxa nòrdica
Novetat d’enguany, arriba la primera edició de la marxa nòrdica per La Marató de TV3. Serà el dia 24 de novembre amb una sessió d’iniciació i una sortida Valls-Alió-Valls, amb sortida a la Pista d’Atletisme del Fornàs a partir de les 9 del matí i un donatiu també de 5 persona.

Encistella per la Marató
Acte central de la Marató a Valls. Un any més el Joana Ballart de Valls comptarà amb tot un seguit d’activitats basquetbolístiques. Des del matí partits de minibàsquet d’escola, amb flashmob, i al migdia s’iniciaran els partits d’amics, entitats i de més. A dos quarts de 7 de la tarda serà el torn del partit de bàsquet de La Marató per deixar pas el partit de bàsquet de Copa Catalana femenina a partir de les 8 del vespre. Durant tot el dia es podrà accedir al pavelló amb un donatiu de 5 €.

Xerrada per la marató
De cara al dia 12 de desembre, a la sala d’actes de l’edifici de Casa Caritat, es realitzarà a partir de les cinc de la tarda una xerrada sobre les malalties minoritàries.

Sopar per la marató
Sopar i gran sorteig de regals, gentilesa de comerços i establiments de Valls i rodalies. Serà l’acte que servirà per a tancar els actes de La Marató de TV3 a Valls. Serà el dia 15 de desembre al Kursaal de Valls.

Deixa un comentari