//El Club Bàsquet Valls Lear obre temporada a la pista del Joviat

El Club Bàsquet Valls Lear obre temporada a la pista del Joviat

La Copa Catalunya femenina començarà el dia 28 de setembre i finalitzarà el 9 de maig. Les dues primeres sortides seran davant de rivals exigents: Lleida i Viladecans

per | 2019-08-09 09:15:0909/08/2019 09:15 | 0 comentaris

El Club Bàsquet Valls ja sap el camí particular que haurà de seguir a la Copa Catalunya femenina 2019-2020.

A les vallenques els espera un calendari complicat en l’inici de lliga. Arrencaran a la pista del Joviat el pròxim dia 28 de setembre, mentre que acabaran a inicis de maig al Joana Ballart davant del Club Bàsquet Igualada.

Enguany, a Copa Catalunya hi haurà els següents equips: Basket Almeda, AB Premià, Joviat, CB Valls, Bianya Roser, Hospitalet, Viladecans, CB Igualada, Sant Adrià B, Gramenet, Grup Barna, Cerdanyola, CB Lleida i Mataró. En declaracions, Benet Ibáñez, entrenador del CB Valls, explicava com veia el calendari. “El començament serà dur perquè dos dels millors equips de la lliga, Lleida i Viladecans, ens venen a casa, mentre que les dues primeres sortides seran davant de dos rivals de la nostra lliga i haurem d’anar a esgarrapar alguna cosa”, destacava, tot i que afirmava que prefereix “enfrontar-se inicialment a equips forts perquè així segurament no els agafes en el seu millor moment”.

Parlant de la categoria en si, reconeix que l’equip és novell en aquest sentit. “Només tres jugadores de la plantilla hi han jugat, però tenim esperances de tenir un any bo. És la màxima categoria de Catalunya i estem esperançats i contents amb la plantilla que tenim”.

Veure el calendari fent clic aquí.

Deixa un comentari