//El Club Bàsquet Alcover farà la presentació dels seus equips aquest dissabte a la tarda

El Club Bàsquet Alcover farà la presentació dels seus equips aquest dissabte a la tarda

Es disputaran dos partits amistosos entre el club alcoverenc i el CB Valls

per | 2019-09-20 20:00:2220/09/2019 20:00 | 0 comentaris

El Club Bàsquet Alcover farà la presentació dels seus equips d’aquesta nova i il·lusionant temporada aquest dissabte, dia 21 de setembre.

Després de la refundació del club, el conjunt blaugrana realitzarà demà, dissabte, la presentació dels seus equips, que competiran després de molts anys amb la samarreta i escut del Club Bàsquet Alcover.

D’aquesta manera, a partir de les 4 de la tarda, el pavelló municipal del CB Alcover començarà la presentació dels equips de bàsquet.

En aquest sentit, a les 4 de la tarda es viurà el primer partit, que enfrontarà l’equip preinfantil del Club Bàsquet Alcover amb l’equip del CB Valls. Al finalitzar tindrà lloc l’acte central, que serà la de la presentació dels equips del club de la temporada 2019-2020.

Tot seguit, es realitzarem la presentació dels equips del CB Alcover al pavelló municipal d’Alcover. La jornada començarà a les 16 hores amb el partit de CB Alcover preinfantil i el CB Valls Seven Seas. Al finalitzar aquest partit es durà a terme la presentació dels equips de del club.

Acte seguit, a les 6 de la tarda,es tancarà la jornada basquetbolística amb el partit de l’equip sènior masculí amb el Club Bàsquet Valls Red Star.

Deixa un comentari