//El ciclisme vallenc tornarà a recordar la figura de Xavi Tondo

El ciclisme vallenc tornarà a recordar la figura de Xavi Tondo

Cal destacar la meta Volant que anirà a càrrec del CC Vilabella a la mateixa població, com també el premi de la Muntanya Fulgencio Oteros “Bobis”, antic president de la Secció Ciclista CB Valls situat en la part més dura del recorregut

per | 2020-02-05 18:48:5905/02/2020 18:48 | 0 comentaris

Diumenge 9 de febrer es celebrarà a la ciutat de Valls la novena edició de la cursa social Memorial Xavi Tondo i Volpini. Els amics de Xavi Tondo, la Secció Ciclista del CB Valls, el CC Tondo, l’Ajuntament de Valls i el Patronat Municipal d’Esports organitzaran un any més, i per tal de seguir recordant qui va ser un dels millor esportistes que la capital de l’Alt Camp ha tingut al llarg dels seus temps, una nova edició de la cursa social Xavi Tondo.

La sortida està prevista davant del pavelló que porta el mateix nom del ciclista vallenc a les 10:30, amb un recorregut que es disputarà per les poblacions de Vallmoll, La Secuita, Vilabella, Rodonyà, Vila-rodona, Pont armentera, Pla de Santa Maria, Figuerola del Camp, Fontscaldes i Valls, amb un trajecte total de  75kms.

Cal destacar la meta Volant que anirà a càrrec del CC Vilabella a la mateixa població, com també el premi de la Muntanya Fulgencio Oteros “Bobis”, antic president de la Secció Ciclista CB Valls, situat en la part més dura del recorregut i la més espectacular que és la pista forestal asfaltada que transcorre entre Figuerola del Camp i el Tomb de la paella a la N-240.

La participació prevista ronda els 200 corredors, on es concentraran els millors corredors catalans actuals de la especialitat. Cal destacar que es donarà també el premi al millor corredor local en memòria del ciclista vallenc Joan Gils.

Deixa un comentari