//El CFS Vila-rodona i el Futsal Valls preparen els seus partits d’aquest inici d’any 2019

El CFS Vila-rodona i el Futsal Valls preparen els seus partits d’aquest inici d’any 2019

La competició torna aquest cap de setmana amb partits de dificultat pels equips comarcals

per | 2019-01-11 14:02:2011/01/2019 14:02 | 0 comentaris

El futbol sala torna a la comarca aquest segon cap de setmana del mes de gener. Després que el 23 de desembre fos la darrera jornada de lliga per als conjunts de Divisió d’Honor, Futsal Valls i CFS Vila-rodona ja estan a punt per al seu debut en la competició d’aquest nou any 2019.

Aquest diumenge tornarà la lliga i ho farà amb un Futsal Valls i CFS Vila-rodona que buscaran iniciar el nou any amb una victòria per no allunyar-se-se de la zona alta. Els dos equips van acabar l’any amb no gaire bon regust.

El CFS Vila-rodona va acabar l’any amb un empat a la pista de l’Alforja (7-7-) i com a quart classificat, amb 17 punts després de 5 victòries, 2 empats i 2 derrotes, amb un partit menys que alguns dels seus rivals directes.

Aquesta jornada els vila-rodonins visitaran la pista d’un rival directe com és el Mediterrani Josep Casado Assessors, un equip que té just per sota a la classificació, amb dos punts menys. Els comarcans no voldran perdre l’oportunitat de seguir a la zona alta sense desenganxar-se dels dos primers classificats.

Per la seva banda, el Futsal Valls vol començar l’any 2019 amb diferents sensacions de les que tenia en tancar el 2018. El conjunt vallenc marxava de vacances amb una mala dinàmica de resultats, després d’encadenar quatre derrotes que l’allunyaven dels primers llocs. Amb 10 partits jugats, arribaven a Nadal amb 5 victòries i 5 derrotes, a cinc punts del segon lloc. Aquesta jornada jugaran dissabte a partir de les 6 de la tarda, i ho faran davant del líder, un Laguna que no ha perdut encara cap partit dels 9 disputats i que suma 23 punts. Només ha deixat escapar quatre punts. Partit exigent per al Futsal Valls, que buscarà donar la sorpresa en aquesta primera jornada del 2019 per tal de no allunyar-se excessivament de la zona alta.

Deixa un comentari