//El CE Alcover tindrà nou equips de futbol base

El CE Alcover tindrà nou equips de futbol base

per | 2017-08-06 10:25:0106/08/2017 10:25 | 0 comentaris

El CE Alcover es caracteritza per ser un club que des de fa anys treballa el seu futbol base i vol continuar fent-ho. Per aquest motiu, dimarts 1 d’agost van començar les inscripcions del futbol base per a la nova temporada, a preus populars. Cal destacar que tots els entrenadors dels equips són entrenadors titulats. Les inscripcions estaran obertes fins que comencin les temporades a finals de setembre. Les inscripcions es faran el dimarts i els dijous des de les 7 de la tarda a les oficines del club al Cercle d’Amics o al Camp Municipal.

Hi ha set equips de futbol base: baby, nascuts el 2012-2013; prebenjamí, nascuts del 2010 al 2011; benjamí, nascuts el 2008-2009; aleví, els nascuts el 2006-2007; infantil, els nascuts el 2004-2005; cadet, els nascuts el 2002-2003, i juvenils, els nascuts entre el 1999 i el2001.

Per tant, el club alcoverenc anima els joves a fer esport i, al mateix temps, a fer amics i poble participant en el futbol base alcoverenc, que vol mantenir els set equips vius i actius a partir de la nova temporada que comença al setembre.

Avui en dia el CE Alcover té de futbol base un baby, un prebenjamí, dos benjamins, dos alevins un infantil, un cadet que enguany es recuperarà i un juvenil, en total nou equips.

Agustí Prats
En aquest sentit, Agustí Prats, president del CE Alcover valora el futbol base: “La importància del futbol base és, en primer lloc, per nodrir els equips amateurs i tindre un equip del poble. Enguany l’Enric Gilabert es farà càrrec de la coordinació del futbol base per donar un gir d’una mica més de qualitat, en el sentit de buscar fórmules per incentivar als entrenadors i fórmules per potenciar encara més”. “De fet, fa molts anys que Alcover té futbol base. En l’època de quan Rufino era president ja hi havia un infantil i un juvenil; quan el Joan Maria Barberà era president van potenciar el futbol base, i així va continuar amb la presidència del Sendrós, del Rodríguez i durant la meva”.

“Mantenir tants equips representa un gran esforç, i més amb la crisi que hem passat, molt poca gent pot arribar a pensar el que hem patit els que hem estat a la junta. Els recursos dels patrocinadors han minvat i hem hagut d’augmentar les fitxes”.

Enric Gilabert
Enric Gilabert destaca que “Alcover té una característica que el predetermina, com és que els seus equips de futbol base es nodreixin de joves del poble. El que potser falta és que quan aquests joves arriben als primers equips estiguin en les millors condicions possibles. Arribar millors no significa que siguin jugadors dolents, sinó que arribin amb uns conceptes comuns treballats des de la base i que el CE tingui una mateixa filosofia de clubs i de metodologia de treballar per treure millors resultats en cada categoria. A més, que quan els jugadors arribin al primer equip es quedin a casa i no vulguin marxar a altres llocs”.

“El que van fer primer és parlar, buscar la implicació de la gent que ajuden i van decidir tirar endavant, perquè veiem que es poden fer coses”.

Deixa un comentari