//El CD Vallmoll confirma Català com a nou entrenador

El CD Vallmoll confirma Català com a nou entrenador

Josep Maria Català debutarà a la banqueta vallmollenca aquest diumenge davant l'Icomar

per | 2019-11-28 09:42:5728/11/2019 09:42 | 0 comentaris

El tarragoní Josep Maria Català és el nou entrenador del CD Vallmoll d’aquí fins final de temporada. El club va presentar al nou tècnic aquest dimecres al vespre al camp de futbol del Fornàs de Valls -abans de la sessió preparatòria- i busca amb aquest canvi de banquetes, donar un gir a la situació de l’equip.

Amb l’acomiadament de Jose Mora, la direcció del Vallmoll busca redirigir l’equip, que es troba encasellat a la zona mitja-baixa de la classificació. Català arriba després d’any i mig sense entrenar, i amb anterioritat havia entrat a diferents equips com Montblanc, Sant Pere i Sant Pau o UE Valls.

Català, en les seves primeres declaracions com a nou entrenador vallmollenc afirmava que «el primer que hem de fer és marcar una línia de joc, ordenar una mica l’equip i marcar una direcció. Sé que hi ha jugadors que poden donar molt».

Quant al segon entrenador, serà Jordi Molinero, home de la casa que ja va estar realitzant aquestes tasques amb els exentrenadors Isma Sánchez i Saül Garcia.

Deixa un comentari