El CB Valls d’EBA cedeix davant del Pardinyes, un dels dos líders de la categoria, la primera derrota de la temporada al pavelló Joana Ballart, que s’ha entregat, sobretot als darrers minuts per donar escalf a l’equip que acabaria perdent per petits detalls (63-65).

Partit molt disputat entre CB Valls i Perdinyes i que no es decidiria fins al darrer segon. Amb avantatges molt petites durant el partit (la màxima seria de 7 punts) i amb un partit amb poca puntuació, el CB Valls vendria cara la victòria. Els lleidatans manarien en el marcador bona part del partit però es trobaria amb un incisiu rival que tindria les seves opcions.

Després de tancar el primer quart amb un avantatge de 2 punts (13-15), el segon els visitants aconseguien obrir una mica de forat fins a situar-se a set punts (15-22) però el CB Valls reaccionava amb un parcial de 10-2, per situar-se a només 1 punt. No seria fins al darrer quart que els blanc-i-vermells es situarien per davant. Seria en dues ocasions. Quan faltaven 6 minuts gràcies a Baiget, i a 2 minuts, amb una cistella de Freeman. Però el Pardinyes ràpidament tornava a posar-se per davant.

Tot s’acabaria decidint al darrer minut. El Pardinyes recuperava dos rebots ofensius per situar-se 4 punts per sobre (61-65), resultat que s’entrava quan faltaven 20 segons pel final. A 5 segons, J.J. Miguel posava el 63-65 i forçava falta. El Pardinyes errava els dos tirs lliures, enmig d’una forta pressió ambiental, però al contraatac J.J.Miguel, tapat per dos rivals, no podia forçar la pròrroga.