//El CB Valls té aquesta jornada l’oportunitat d’aconseguir la permanència matemàtica

El CB Valls té aquesta jornada l’oportunitat d’aconseguir la permanència matemàtica

Balaguer: “Anem amb ganes d’assolir la victòria i poder certificar la permanència.”

per | 2019-03-22 16:00:3322/03/2019 16:00 | 0 comentaris

Segurament no és la millor pista per aconseguir la victòria que li fa falta al Club Bàsquet Valls per assolir la permanència a la categoria.

A cinc jornades del final, el CB Valls fa dues jornades va eludir tota possibilitat de descens directe, però encara queda pendent la dotzena posició, plaça que comporta lay-off de descens a Copa Catalunya. Tres equips implicats: Calvià, Cornellà i CB Valls. El Calvià, amb cinc victòries, encara pot ocupar una de les dues places de descens directe, mentre que Cornellà i CB Valls, ambdós amb vuit victòries, es troben a tres partits del Calvià. En el cas dels vallencs li tenen el basket-average guanyat, un factor important.

De fet, el conjunt blanc-i-vermell té l’oportunitat d’assolir la permanència a la categoria aquest diumenge. Tanquen jornada a la pista del CB Quart (tercer classificat), i si guanyen i el Calvià perd davant l’Esparreguera (quart classificat) els vallencs es mantindran una temporada més a EBA. “Tenim opcions de salvació matemàtica aquesta jornada i afrontem la jornades amb ganes d’aconseguir-ho”, afirma Balaguer. Però sap la dificultat que se li presenta a l’equip. Visiten la pista d’un Quart que lluita per una de les dues primeres places. Empatat amb l’Igualada (16 victòries), està a una victòria del CBT. Balaguer, per la seva banda, coneix bona part de la plantilla del conjunt rival, ja que hi va coincidir quan ell entrenava al Vic: “És una plantilla que juga molt bé a bàsquet, que fa temps que juguen junts i que tenen qualitat i talent, que saben anotar molt de fora.” El Quart ve de perdre un duel directe amb l’Igualada i per això han perdut la segona posició. “Nosaltres intentarem fer la feina perquè necessitem sumar una victòria”, destaca.

El conjunt vallenc sap que té la primera de les cinc oportunitats que li presenta el calendari per certificar la permanència a EBA.

Deixa un comentari