//El CB Valls rep al Joana Ballart un dels equips més veterans de la lliga

El CB Valls rep al Joana Ballart un dels equips més veterans de la lliga

Buscant recuperar sensacions, s’enfronten a un Badalonès que va aconseguir l’ascens la passada temporada i ha sabut mantenir el bloc respecte al curs passat Sensacions Els de Valls volen tornar a la victòria

per | 2019-10-25 14:45:0225/10/2019 14:45 | 0 comentaris

El CB Valls vol aprofitar-se de la seva dinàmica al Joana Ballart, on ha guanyat els dos primers partits que hi ha disputat i que el manté a la zona tranquil·la d’EBA.

Dissabte a les 6 de la tarda, el CB Valls rebrà la visita del Badalonès, un equip que arriba amb el mateix balanç de resultats a la classificació que els de Valls (3-2).

El conjunt d’Oriol Pozo, que recuperarà Marc Navarro, que ja s’ha incorporat a l’equip, per primer cop a la temporada comptarà amb tota la plantilla, un fet que en els entrenaments ja s’està notant. “Dilluns vam signar el millor entrenament de la temporada”, deia Pozo, optimista de cara a la jornada sis de lliga. “Esperem recuperar sensacions que no vam tenir a Cornellà. La línia de treball és bona i la gent té moltes ganes de competir”, afirmava.

Badalonès, un acabat d’ascendir
El rival d’aquesta setmana manté la inèrcia del passat curs, on va aconseguir un sòlid ascens de categoria i durant l’estiu ha mantingut el bloc de l’ascens. El Badalonès és dels equips més veterans de la categoria, amb Cuesta, de 42 anys, i Morales, de 39 anys, però jugadors de pes dins la plantilla. De fet, el bloc recau en sis o set jugadors que són els qui porten la batuta dins la pista. “És un equip experimentat i ve de fer un any excel·lent a Copa. Té jugadors de qualitat i un equip que té molt clar a què vol jugar”, destacava el míster del CB Valls, que estava segur que “si ens porten al seu terreny quant a ritme de partit, és un equip molt perillós”.

Deixa un comentari