//El CB Valls recupera el somriure en forma de victòria

El CB Valls recupera el somriure en forma de victòria

Els vallencs aconsegueixen obrir una escletxa important als dos primers quarts de partit, i aquesta renda els ajuda a controlar el partit al segon temps.

per | 2019-11-24 21:05:3924/11/2019 21:05 | 0 comentaris

El Club Bàsquet Valls d’EBA retorna a la victòria després de dues derrotes i ho fa imposant-se amb solvència a un Palma Air Europa que redueix distàncies als darrers minuts de partit (88-76).

Els vallencs aconseguien entrar endollats al partit, davant d’un conjunt illenc espès en atac i en defensa. Liderats per quatre jugadors al llarg del partit (Musoko, Riu, Besora i Vinós) els vallencs sortien molt endollats en atac. Això provocava que s’obrís un forat important al llarg dels primers 10 punts (26-9).

La inèrcia del primer quart s’intoxicava en l’inici del segon. Els vallencs seguien augmentant distàncies encara que ara el Palma Air Europa millorava percentatges en atac. Es recolzaven en Reda, amb 22 punts al final del partit, arribant-se al final del primer quart amb un resultat de 50-24.

Amb aquesta avantatge s’iniciava el tercer quart. Els visitants collaven en atac i, amb un Valls que jugava amb un marge ampli al marcador, els illencs aconseguien reduir distàncies. El parcial 18-27 situava el partit amb un 68-51. Disset punts de marge.

El darrer quart els de l’Alt Camp no deixaven sorprendre’s. En un parcial amb molts punts per uns i altres, els visitants no aconseguien entrar dins del partit, tot i retallar distàncies. El CB Valls aconseguia controlar el partit, fins al 88-76 final.

Deixa un comentari