//El CB Valls perd el primer partit de lliga al Joana Ballart

El CB Valls perd el primer partit de lliga al Joana Ballart

Partit gris dels vallencs que acaben perdent en el darrer tram del partit

per | 2019-11-09 23:22:2909/11/2019 23:22 | 0 comentaris

El Club Bàsquet Valls perd al Joana Ballart per primera vegada a la temporada i cedeix davant del Castelldefels que treu profit del seu estil de joc i s’emporta la victòria per un ajustat 73-77.

Els vallencs començaven bé el partit amb un 21-13 al marcador però a partir del segon quart el partit es girava i torçava. El Castelldefels desplegava el seu joc trevat, sense genialitat però alhora efectiu. I feia que el CB Valls s’enradès en defensa i també en atac. I s’arribava al descans amb un 36-37. Avantatge per la mínima dels de Castelldefels per un sol punt.

Els d’Oriol Pozo es deixaven intoxicar pel joc rival però al tercer quart tornaven a manar en el marcador. Més fluidesa en atac, que els permetia arribar al final del tercer quart quatre punts per sobre en el marcador. S’entrava al darrer quart i el Castelldefels faria mal, sobretot dins la pintura on al llarg del partit anotarien més de 40 punts.

El Castelldefels aconseguia capgirar el marcador, i als darrers minuts de partit es posaven per davant a l’electrònic. A menys d’un minut 71-74 i pilota pel Castelldefels, que acabaria sentenciant el partit i guanyant per a quatre punts.

Deixa un comentari