//El CB Valls ofereix l’ascens a Copa Catalunya a la ciutat

El CB Valls ofereix l’ascens a Copa Catalunya a la ciutat

Recepció oficial al saló de plens de l'Ajuntament de Valls a l'equip femení del CB Valls que ha assolit l'ascens de categoria.

per | 2019-06-03 20:52:5603/06/2019 20:52 | 0 comentaris

El Club Bàsquet Valls, aquest dilluns 3 de juny al vespre, ha assistit al saló d’actes de l’Ajuntament de Valls per tal d’oferir l’ascens a Copa Catalunya femenina aconseguit aquest cap de setmana a la ciutat.

D’aquesta manera, s’ha fet una recepció oficial, que ha presidit l’alcalde de Valls, Albert Batet, així com diferents representants del propi consistori local. L’acte, ha comptat amb la presència del cos tècnic, plantilla, junta directiva i també familiars del club, que han volgut compartir conjuntament la celebració de l’ascens de categoria.

En aquest sentit, Albert Batet destacava en la seva intervenció que ·felicitem en nom de la ciutat i l’ajuntament. L’ascens va ser molt sentit a la ciutat i si alguna cosa té aquest equip és que és molt estimat per tota la ciutadania”.

Tot seguit parlava el president de l’entitat, José Luis Vicente, recalcant la part humana de l’equip. “són un grup marevellós que han fet una temporada magnífica” i ressaltava el gran esforç de jugadores i cos tècnic per tal que el bàsquet femení sigui rellevant a la ciutat. Per altra banda, també parlava el míster, Benet Ibáñez, que destacava la confiança de la junta en el seu dia per liderar aquest projecte i tot i que l’equip perdia la final, recordava que l’equip era de Copa Catalunya.

Per acabar, parlava una de les capitanes, Betty Salat. “gràcies perquè sense la directa i el cos tècnic no seria possible” i recordava que s’ha treballat molt per aconseguir l’ascens. “No va ser fàcil en el seu dia renunciar a Copa Catalunya però s’ha lluitat per tornar a la categoria”.

L’acte ha acabat amb un refrigeri amb tots els presents.

Deixa un comentari