//El CB Valls no vol sorpreses davant del Calvià

El CB Valls no vol sorpreses davant del Calvià

Canals: “Si guanyem el Calvià el deixem a baix, i de cara a la classificació serà important. Hem de preparar el partit molt bé”

per | 2019-02-09 10:00:3009/02/2019 10:00 | 0 comentaris

Després d’una setmana de descans, la Lliga EBA torna a la competició, i ho farà amb un partit de rellevància pel Club Bàsquet Valls.  Els homes de Francesc Canals saben la importància que té el pròxim partit, que es jugarà al Joana Ballart el diumenge dia 10 de febrer a dos quarts d’1 del migdia.

Serà un partit crucial per als interessos del conjunt vallenc, ja que s’enfronta a un rival directe per la permanència, el Calvià, de les Illes: “Som conscients que en quinze dies ens hi juguem molt. Rebem el Calvià, i si el guanyem el deixem a baix, i hem de preparar el partit molt bé, per seguir en la línia de joc dels últims partits, però millorant l’aspecte ofensiu.” En aquest aspecte, diu que no guanyarem partits si sempre anoten 68 punts: “Hem de millorar, i és un tema pendent de tota la temporada.”

El partit davant del Calvià es jugarà diumenge a dos quarts d’1 del migdia. El canvi d’hora ve marcat per la petició dels illencs de jugar aquell dia pel tema dels vols.

Quant a jugadors que estan amb molèsties o dubtes de cara al partit, a hores d’ara només hi ha el de Llagostera, que ja no va jugar a Mataró pels problemes que porta arrossegant de pubàlgia: “Si no està al cent per cent, no jugarà. Cesc Gallart, de l’equip B, cada cop està millor.”

Deixa un comentari