//El CB Valls fitxa Pol Olivier procedent del Zornotza Saskibaloi de Leb Plata

El CB Valls fitxa Pol Olivier procedent del Zornotza Saskibaloi de Leb Plata

Olivier: "Si tornava a jugar a EBA tenia clar que només ho faria al CB Valls"

per | 2020-01-23 09:25:5423/01/2020 09:25 | 0 comentaris

El Club Bàsquet Valls va presentar aquest dimecres al vespre al tarragoní Pol Olivier, jugador que es trobava aquesta temporada al Zornotza Saskibaloi Taldea de la Lliga LEB Plata.

El club vallenc es reforça amb un jugador de luxe com és Olivier, jugador de 24 anys que tant pot ocupar la posició de base com d’escorta. Després d’anys fora de terres tarragonines, el jugador decideix retornar a casa i apostar pel CB Valls com a nou destí.

El jugador va militar amb CBT, Vila-seca i Reus Ploms en bàsquet formatiu, i va ser als 16 anys -amb el Vila-seca- quan debutava a Lliga EBA. Després del seu pas pel Ploms, marxaria a la Canarias Basketball Academy (2013-2014) per, tot seguit, canviar d’aires quatre anys i marxar amb una beca als Estats Units, al Northwest Nazarene University NCAA DII. Seria la temporada 2017-2018 que el jugador tornaria a l’Estat i ho faria per jugar a LEB Or, amb el Cáceres Club Baloncesto per després militar al Club Melilla Baloncesto, de la mateixa categoria. Aquesta temporada ha jugat 16 partits amb el Zornotza Saskibaloi on ha tingut 21 minuts per partit, i ha anotat 8,1 punts per partit fent 3,3 assistències per partit.

Olivier, parlava clar sobre la seva arribada al club de l’Alt Camp. «Havia arribat l’hora de tornar a casa, en tenia moltes ganes. Enguany hi ha hagut una sèrie de circumstàncies que han fet que decideixi tornar a casa, sobretot buscant la tranquil·litat i retrobar-me a mi mateix.» De fet, el mateix jugador afirmava que tot s’havia desenvolupat molt de pressa. «Ha estat cosa de 2 o 3 dies». I destacava la facilitat en arribar a l’acord per vestir la samarreta blanc-i-vermella.

El nou jugador del club de Valls, que espera poder debutar aquest dissabte amb l’equip en el derbi davant del CB Salou, explicava el perquè l’aposta pel club de l’Alt Camp dins de la zona de Tarragona. «Sempre havia dit que si tornava a jugar a EBA, només seria amb el CB Valls, perquè l’entrenador (Oriol Pozo) sempre ha confiat amb mi. Ell m’ha fet arribar on he arribat, i li devia això».

Deixa un comentari