El CB Valls s’ha fet amb els serveis del jove jugador lituà Modestas Marscionka com a reforç del seu primer equip masculí, el CB Valls Nutrion, de cara a la propera temporada. Modestas Marscionka té 18 anys, fa 201 cm d’alçada i pesa 96 kg. La seva posició natural és d’aler-pivot.

Modestas Marscionka arriba a Valls amb passat a les categories inferiors del Joventut de Badalona, on va arribar el 2014. Aquesta passada temporada va marxar a l’acadèmia GBA Basketball de Praga, després que al Badalona el darrer any jugés pocs minuts. El jugador tindrà fitxa del sènior B, ja que el club busca que disputi el màxim de minuts possibles i anirà intercalant els dos equips.

Nascut a Klaipeda, a la vora del mar Bàltic, Marscionka va començar a jugar a bàsquet al 6 anys amb el CB Knasiaus lituà. Malgrat que des del 2014 té la seva residència a la demarcació de Tarragona.

En el moment de signar el seu compromís amb el CB Valls, el jugador ha declarat estar: “molt content amb la nova etapa que ara començo amb l’equip vallenc a lliga EBA”. Així mateix ha assegurat que: “vull treballar molt per guanyar-me la confiança de l’entrenador”.

Pendent d’acabar els seus estudis de Batxillerat a Lituània, Modestas Marscionka espera desplaçar-se en els propers dies a Valls per incorporar-se a la disciplina del seu nou club.