//El darrer fitxatge del CB Valls, Chris Musoko, arriba aquest dissabte

El darrer fitxatge del CB Valls, Chris Musoko, arriba aquest dissabte

La temporada passada va jugar a la primera divisió de Geòrgia. Ha estat sub-16 i sub-18 amb la República Democràtica del Congo

per | 2019-09-20 08:23:4720/09/2019 08:23 | 0 comentaris

El Club Bàsquet Valls acaba de conèixer que, la seva darrera incorporació, Crhis Musoko (Kinshasa, Congo) arribarà aquest dissabte dia 21 de setembe. El Club Bàsquet Valls fa setmanes que espera la seva arribada, però estava pendent del visat -com a conseqüència dels canvis de normativa que la Federació Espanyola de Bàsquet ha posat enguany amb relació als extracomunitaris- i finalment se l’espera demà dissabte. Tot i així no debutarà aquest diumenge en el primer partit de lliga a la pista del Sants.

Christian Musoko és un pivot de 24 anys de 2,03 m procedent de la Universitat de Southern Utah de Canadà de la NCAA I, on va jugar amb els Thurderbirds, amb una mitjana de 6,1 punts i 4,1 rebots per partit. Anteriorment va passar per Indian Hills Community College i Salt Lake Commynity College. A Amèrica del Nord, es va proclamar campió del Campionat Nacional de la NJCAA 2016 amb el Salt Lake City i ha estat internacional sub-16 i sub-18 amb la República Democràtica del Congo.

El curs passat va fer el salt a Europa. Inicialment semblava que havia fitxat pel Reial Múrcia de la Lliga LEB Plata, però finalment va acabar jugant a la primera divisió de Geòrgia. Concretament, va militar al Mgzavrebi.

El jugador pot aportar al joc interior del CB Valls molt de físic amb capacitat rebotejadora i d’intimidació, i amb capacitat de joc sota la cistella.

Deixa un comentari