//El CB Valls d’EBA i de Copa Catalunya jugaran un total de 10 amistosos

El CB Valls d’EBA i de Copa Catalunya jugaran un total de 10 amistosos

El dia 14 de setembre sembla que es perfili com el de la presentació dels equips

per | 2019-08-13 11:01:2213/08/2019 11:01 | 0 comentaris

El CB Valls ja té definit el calendari de pretemporada dels seus primers equips masculí i femení, és a dir: el CB Valls Nutrion i el CB Valls Lear.

El CB Valls Nutrion, que competeix a la Lliga EBA, s’estrenarà el proper 24 d’agost en un partit amistós contra el Martinenc a la pista del complex esportiu Xavi Tondo del Fornàs. Tot seguit, jugarà dos amistosos com a visitant: el 31 d’agost a la pista del Benicarló i el 7 de setembre a la de l’Alfindén Club de Bàsquet, de Saragossa.

A partir d’aquí, el CB Valls Nutrion ja comença la lliga catalana d’equips EBA, que és la competició oficial prèvia a la lliga regular EBA. El primer partit el jugarà l’11 de setembre a la pista del CB Tarragona per rebre tot seguit, el 14 de setembre, la visita del CB Salou a un Joana Ballart que estrena parquet.

Aquest mateix dia sembla que es perfila com el més factible per fer la presentació oficial de tots els equips del CB Valls. Abans de començar la lliga regular el CB Valls Nutrion farà encara un darrer amistós el 15 de setembre visitant la pista del CB Esparraguera.

Pel que fa al femení que enguany torna a Copa Catalunya, el CB Valls Lear jugarà tres partits amistosos seguits com a local; el 7 de setembre contra el Lima-Horta, el 14 de setembre contra el Vila-real i el 17 de setembre contra el CB Morell. Les noies del Benet Ibáñez tancaran la pretemporada el 21 de setembre a la pista del TGN Bàsquet.

Deixa un comentari