//El CB Valls de Primera Catalana masculina enceta l’any 2019 al Joana Ballart amb un derbi contra l’AD Torreforta

El CB Valls de Primera Catalana masculina enceta l’any 2019 al Joana Ballart amb un derbi contra l’AD Torreforta

Derbi provincial per arrencar l’any nou. Duel important entre dos equips separats per només una victòria

per | 2019-01-12 08:00:5112/01/2019 08:00 | 0 comentaris

La zona baixa de Primera Catalana masculina està molt igualada. Excepte el cuer, el CB Prat, amb una sola victòria, els següents sis equips es troben separats per dues victòries, fet que deixa una situació molt ajustada.

Aquest dissabte, a dos quarts de 8 del vespre, al pavelló Joana Ballart, el Club Bàsquet Valls de Primera Catalana afrontarà el seu primer partit del nou any, que a més, serà un derbi davant de l’AD Torreforta.

Un mes de descans sense competició que ha servit per desconnectar però també per agafar forces de cara al tram final de la primera volta i afrontar la segona amb les màximes garanties.

Als vallencs els va costar l’inici de temporada i el canvi de categoria, però a poc a poc l’equip va anar capgirant la situació. Cinc derrotes de manera consecutiva els situaven cuers juntament amb el CB Prat, però acabarien el 2018 amb un balanç de 4-7, i en novena posició.

El partit d’aquest dissabte davant dels de Torreforta és important, ja que entre els dos equips només hi ha una diferència d’un partit. I és que entre vallencs i tarragonins hi ha tres equips entremig que també es troben amb 3 i 4 victòries, fet que posa emocionant la zona baixa. Els vallencs, en cas de guanyar, obririen un forat de dues victòries amb la zona més baixa quan faltaria una jornada per tancar la primera volta del campionat.

Deixa un comentari