El Club Bàsquet Valls diu adeu a la Lliga Catalana en caure eliminat dels quarts de final davant del Masnou Bàsquet, després d’un partit ajustaten què els vallencs van anar per darrere en el marcador des del principi. Això els deixa fora de la final a quatre de la Lliga Catalana d’EBA, on ja hi ha tres dels quatre equips classificats: Masnou, CB Igualada i CB Mollet, a l’espera del partit d’aquest divendres entre Castellbisbal i CB Quart.
En un partit amb pocs punts per part dels vallencs, l’americà Dionte Adams, que sí que podia jugar de moment en aquesta competició, va ser l’home més destacat dels vallencs i del partit, liderant els vallencs amb 24 punts, però el Masnou, amb la puntuació dels germans Valle, Catalán i Gómez, s’acabaven emportant la victòria i la classificació.
El partit començava igualat, sempre amb mínims avantatges per als barcelonins, que tancaven el primer quart amb quatre punts de marge (18-14). Amb un Masnou un pèl més encertat en tots els aspectes, sobretot en els tirs lliures (21/22 al final del partit), els vallencs anaven a remolc però sempre dins del partit, i s’arribava al descans amb una diferència de 7 punts (38-31).
L’absència de Baiget es notava per als vallencs, que centraven el seu joc ofensiu en Adams, Ngomo i Giménez, que entre els tres anotaven 50 dels 71 punts.
El tercer quart els vallencs intentaven pujar el ritme d’atac però la defensa del Masnou no deixava aproximar-se als vallencs en el marcador. D’aquesta manera s’arribava al final dels primers trenta minuts amb una distància de 10 punts en el marcador (60-50). S’entrava al darrer quart amb un Masnou còmode a la pista però amb un avantatge no molt gran, fet que deixava el partit obert. I així seria, perquè els blanc-i-vermells pressionarien en defensa i també en atac per aconseguir aproximar-se al rival fins a posar el partit a només 3 punts de diferència en entrar al darrer quart (74-71).  Aquí semblava que els vallencs tindrien opció, però un parcial de 6-0 deixava sentenciat el partit en contra del CB Valls.
Ara, després d’aquesta eliminació, el conjunt de Francesc Canals tornarà a centrar-se en la competició domèstica, on ha començat amb dues victòries i una derrota.