//El CB Valls buscarà divendres passar a la final a 4 de la Lliga Catalana d’EBA

El CB Valls buscarà divendres passar a la final a 4 de la Lliga Catalana d’EBA

Francesc Canals: “No m’agrada gaire jugar dos partits en tres dies, però hem de conviure amb això”

per | 2018-10-11 13:06:3411/10/2018 13:06 | 0 comentaris

El Club Bàsquet Valls està a un partit de poder accedir a la final a quatre de la Lliga Catalana d’EBA. Divendres, a les 6 de la tarda, al Joana Ballart rebran la visita de l’Igualada, per tal d’accedir a aquesta final amb seu per determinar.

El conjunt vallenc afronta el partit sent conscient de la seva importància, tot i que diumenge tenen un partit important de lliga. Modestas apunta que tindrà bastants minuts per tal de recuperar la forma després d’un temps parat per lesió, mentre que algun jugador del sènior B també pot tenir minuts. “La gent jugarà més o menys els mateixos minuts que en partit de competició. Modestas tindrà més minuts perquè ha estat parat i perquè diumenge pugui estar millor”, diu Canals, a qui no acabava de convèncer jugar dos partits en tres dies. “És una setmana una mica estranya. Amb l’Igualada tenim certa rivalitat i són partits sempre molt durs, físics i exigents, i diumenge tenim un partit davant del Salt de lliga en què hem d’estar molt posats. Hem de conviure amb això. No m’agrada gaire però sortirem a guanyar els dos partits. Estem a quarts de la Lliga Catalana i volem
jugar bé i arribar a la final a quatre.”

Es vallencs han arribat fins a quarts de final de la competició després de superar el CB Tarragona i el Club Bàsquet Salou.

Deixa un comentari