//El CB Valls busca una família interessada en acollir una jugadora de l’equip de Copa Catalunya

El CB Valls busca una família interessada en acollir una jugadora de l’equip de Copa Catalunya

El club ja té entre 5 i 6 famílies interessades i treballarà en els pròxims dies per veure la viabilitat de portar una jugadora europea al primer equip femení

per | 2019-08-21 09:49:2721/08/2019 09:49 | 0 comentaris

El Club Bàsquet Valls va llençar una notícia a xarxes socials que estava buscant una família que vulgui i pugui acollir a casa seva durant la pròxima temporada 2019-2020 a una jugadora europea del primer equip femení, que milita a Copa Catalunya femenina.

El club, vol reforçar la plantilla amb una jugadora europea, i després de la incorporació de la canadenca, Nicole Gilmore, el club es planteja aquesta opció. Tot i que es tracta d’una opció encara verda, segons fonts del propi club, es treballa en aquesta alternativa. És per això que des del club van llençar un missatge a xarxes on, a canvi d’acollir la jugadora, a canvi podria ajudar a reforçar el nivell d’anglès de la canalla així com a tenir-hi cura com a cuidadora dels petits de casa.

Des del club asseguren que ja s’hi han mostrat interessades un total de 5-6 famílies i que a partir de tenir clara l’opció, començaran a treballar en plantejar-se la incorporació d’una jugadora europea.

Els interessats poden trucar a les oficines del club en horari de tarda.

Deixa un comentari