//El CB Valls assoleix la permanència a EBA

El CB Valls assoleix la permanència a EBA

Amb un pavelló Xavi Tondo ple, els vallencs escombraven el Cornellà (82-50) i, per fi, asseguren la permanència una temporada més a la Lliga EBA.

per | 2019-04-13 20:59:3313/04/2019 20:59 | 0 comentaris

 

“Sí, sí, sí. El CB Valls serà una temporada més d’EBA“. Aquestes eren les paraules que sonaven per la megafonia del pavelló Xavi Tondo i Volpini al final del partit. El CB Valls brodava el partit davant del Cornellà, en un partit pràcticament perfecte dels blancs-i-vermells (82-50).

Conscients de la importància del partit, i que no volien arribar a l’última jornada jugant-s’ho tot a Salou, els vallencs, que no comptaven amb el tècnic Jordi Balaguer per motius personals, sortien concentrats des del salt inicial fins a la botzina final. El CB Valls signava un gran partit i des de bon inici era superior a un Cornellà que mai es trobaria còmode sobre el parquet del pavelló Xavi Tondo.

El 20-7 del primer quart era el millor símptoma possible. Seguretat, concentració, dinamisme i encert en atac, deixaven un avantatge important al final dels primers 10 minuts. Des d’una forta defensa, en atac les coses funcionaven i s’arribava al descans amb un avantatge de 22 punts (41-19).

L’inici del tercer quart seria clau per saber si l’avantatge es podria mantenir o si els cornellencs aconseguien reduir distàncies i posar-se dins del partit. Sense defallir en cap moment, els de l’Alt Camp sortien un pas endavant del rival, per posar el 52-20 al minut 23 de partit. Ningú es refiava i més després del que va passar a Esparreguera la jornada passada, però l’equip no donava motiu de debilitat en absolut. La distància anava augmentant. S’entrava al darrer quart amb un +32 al marcador (60-28).

Els últims 10 minuts es tractava de mantenir l’avantatge i no complicar-se. I per això, s’havia de seguir com els primers 3 quarts, i l’equip ho feia. Fontanet i Boada feien aixecar el pavelló -ple de gom a gom- i la victòria es confirmaria, amb el 82-50 final. El Club Bàsquet Valls assolia la victòria que li feia falta per aconseguir la permanència. I la plantilla i afició ho celebrarien al final del partit.

Deixa un comentari