//El CB Valls aposta per Oriol Pozo com a nou entrenador de l’equip d’EBA

El CB Valls aposta per Oriol Pozo com a nou entrenador de l’equip d’EBA

Pozo ha entretnat el Reus Ploms de Copa Catalunya les tres últimes temporades, i ha fet un play-off d’ascens a Lliga EBA

per | 2019-05-14 19:44:1114/05/2019 19:44 | 0 comentaris

El Club Bàsquet Valls ja té relleu a la banqueta de l’equip d’EBA de cara a la pròxima temporada. Es tracta d’Oriol Pozo, entrenador que les tres darreres temporades ha entrenat el Reus Ploms de Copa Catalunya.

Després del pas de Canals i Balaguer aquesta temporada en una difícil campanya vallenca, el cos tècnic aposta per la joventut d’Oriol Pozo, tècnic que es va iniciar com a entrenador en categories des d’infantil a júnior en clubs com el CBT, ADT i CB Vila-seca, però la seva carrera va fer un gir en incorporar-se a la plantilla d’entrenadors de la Canarias Basketball Academy (CBA). Te el títol d’entrenador superior amb el complement del màster d’entrenament d’alt rendiment.

Al Reus Ploms va començar entrenant l’equip júnior masculí (que l’ha entrenat fins a l’actualitat) i el sènior B masculí. La temporada 2014-2015 va passar a ser segon entrenador del sènior A, i va assolir l’ascens a Copa Catalunya. Seria el curs 2016-2017 que n’agafava les regnes com a primer entrenador, i en el seu segon any va portar l’equip al play-off d’ascens a la Lliga EBA.

Ara el jove tècnic, de 28 anys (21/10/1990), agafa el seu repte més gran, ser el responsable de l’equip d’EBA del Club Bàsquet Valls el pròxim curs.

Deixa un comentari