El club ha considerat necessària l’adquisició de dues màquines que serveixen exclusivament per millorar el tir, una d’elles específiques pel tir lliure. Es tracta de dues màquines Dr. Dish, i que s’utilitzaran en totes les categories, des de les categories dels equips base fins als equips sèniors.

Una de les dues màquines treballa el tir de forma automàtica, ja que et permet no només tirar sinó també interactuar amb ella, tornant la pilota a diferents distàncies. L’altre està enfocada exclusivament pels tirs lliures.

Tal com explicava el president del CB Valls, José Luis Vicente, “feia temps que estàvem pensant en aquestes adquisicions i enguany hem apostat per elles per treballar el tir en totes les categories. Una de les coses que volem millorar aquesta temporada en tots els nostres equips és el tir, i aquests dispositius ens han d’ajudar a aconseguir bons resultats en aquest aspecte”, afirmava. Les màquines han arribat des dels Estats Units després de tres setmanes i avui dilluns arribaven a les instal·lacions del CB Valls.