//El 4 de gener s’organitza a Valls un torneig de futbol per La Marató de TV3

El 4 de gener s’organitza a Valls un torneig de futbol per La Marató de TV3

Diferents equips i entitats participaran en aquesta segona edició d’un torneig de futbol solidari que vol recaptar fons per La Marató de TV3

per | 2019-11-25 12:05:5625/11/2019 12:05 | 1 comentari

El pròxim dia 4 de gener del 2020 l’Agrupació de Veterans de la Unió Esportiva Valls organitzarà la segona edició d’actes per La Marató de TV3. Després que l’any passat s’organitzés per primer cop a la capital de l’Alt Camp, enguany es tornarà a viure un acte solidari per les malalties rares, temàtica d’aquesta edició de La Marató de TV3.

Així, durant tot el matí, de 9 del matí a 2 del migdia, les instal·lacions esportives del Vilar viuran una jornada de futbol solidària. Aquest dilluns, al mateix recinte on es desenvoluparà aquesta activitat, se n’ha presentat la segona edició, que vol ser una evolució a l’estrena de l’any passat.

A la província és una activitat pionera. Cap ciutat organitza una jornada solidària futbolística en què participin diferents clubs i entitats tant de la mateixa ciutat com de fora. Amb un format de 30 minuts cada partit (parts de 15 minuts), hi ha confirmada la presència de diferents equips com UE Valls, Atlètic de Valls, Històrics UE Valls, Veterans del Reus Deportiu i Gimnàstic de Tarragona i Geniuine-Gimnàstic de Tarragona, així com altres entitats com Colla Vella dels Xiquets de Valls i Colla Joves Xiquets de Valls, Xiquets de Tarragona, Colla Joves Xiquets de Tarragona, Bombers de Valls o Fundació Colla la II·lusió, a part d’altres equips i entitats que falten confirmar.

Durant la jornada esportiva la participació voluntària per poder col·laborar amb La Marató de TV3 serà de 5 € o la voluntat a l’entrada del recinte, i també es realitzarà una gran rifa amb desenes d’obsequis. Fernando Olivenza, membre organitzador de la jornada, recalca: “És la segona edició d’aquesta torneig. És pioner a la província i tenim la idea que duri els màxims anys possibles.” Després que arrenqués la primera edició l’any passat, enguany la voluntat és consolidar aquest torneig nadalenc solidari. “Creiem, que per les dates i els equips i entitats que vindran, podem abraçar un volum important de gent al Vilar durant tot el matí. Volem triplicar la recaptació aconseguida l’any passat.”

Un comentari

  1. Carles 25 Novembre 2019 en 23:34

    Algun equip femení????

Deixa un comentari