//El 22 de desembre, VI Torneig de Pàdel Solidari a la Plana d’en Berga

El 22 de desembre, VI Torneig de Pàdel Solidari a la Plana d’en Berga

El lema del torneig serà “Treu la pala i ajuda’ns!”

per | 2018-12-06 11:00:2806/12/2018 11:00 | 0 comentaris

El proper 22 de desembre està previst que se celebri al Club Tennis Plana d’en Berga, la sisena edició del Torneig de Pàdel Solidari en benefici de l’Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC) i la Fundació de Cardiopaties Congènites (corAvant).

El lema del torneig, “Treu la pala i ajuda’ns!”, vol incidir en la motivació cap a tots els jugadors, siguin del nivell que siguin, a participar en aquesta activitat.

Les inscripcions es poden realitzar a través del whatsapp del club vallenc al 659 561 324, per correu electrònic a [email protected] i per l’aplicació ReservaPlay a http://ctplanaberga.reservaplay.cat/login.

El preu del torneig és de 15 euros i comptarà amb dues categories, masculina i femenina. La data límit per poder formalitzar les inscripcions és el dia 18 de desembre a les 22 hores.

En edicions anteriors, nombrosos jugadors de la comarca i de la província van sumar-se al torneig, que uneix esport i solidaritat per una bona causa. Esperem que aquest Nadal comenci amb una gran campanya solidària a la Plana d’en Berga amb molts participants.

Deixa un comentari