//Diumenge, tercera Pujada Alcover, puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya

Diumenge, tercera Pujada Alcover, puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya

Es desenvoluparà per la carretera TV-7041 d’Alcover a Mont-ral. S’hi espera la presència d’uns 50 vehicles

per | 2019-03-09 09:00:2209/03/2019 09:00 | 0 comentaris

Aquest diumenge, 10 de març, el club Tarragona Racing AutoMotorsport organitza per tercer any consecutiu la Pujada Alcover.

La Pujada Alcover 2019, que és com s’anomenarà, serà la segona cursa puntuable d’enguany i transcorrerà per la carretera TV-7041 d’Alcover a Mont-ral, des de la fita quilomètrica 1,075 fins a la 5,105, un total de 4.105 metres de prova, i que puntuarà per al Campionat de Catalunya de Muntanya convocat per la Federació Catalana d’Automobilisme.

Està previst que a dos quarts de 10 del matí s’iniciï la primera de tres pujades d’entrenament, i a partir de tres quarts d’1 del migdia arrenqui la primera de les dues pujades en cursa.

Les inscripcions van a bon ritme i s’hi esperen uns 50 vehicles de diferents categories i antiguitat. Cal remarcar que, a més dels vehicles de velocitat, també hi ha inscrits vehicles de regularitat clàssics en la modalitat regularitat Sport i regularitat Super Sport.

El tram

L’entitat que organitzat la cursa intenta ser el màxim de respectuosa amb el medi i amb la població, per això ha preparat un dispositiu amb l’objectiu d’impactar el mínim possible els usuaris tant de la via, el veïnat i els negocis de l’entorn.

La via TV-7041 serà tallada al trànsit a partir de les 9 del matí, però entre pujada i pujada donarà pas alternatiu als usuaris per tal de causar el mínim impacte.

Els usuaris de la via podran passar per la mateixa de forma controlada mitjançant un dispositiu especial controlat, entre cadascuna de les cinc diferents pujades que es realitzaran.

La prova finalitzarà cap a les 3 de la tarda i el repartiment de premis serà a partir de dos quarts de 4 de la tarda.

La circulació quedarà totalment normalitzada entre les 3 i les 4 de la tarda.

Deixa un comentari