//Dissabte torna la Marató de TV3 al Joana Ballart

Dissabte torna la Marató de TV3 al Joana Ballart

Dissabte durant tot el dia es realitzaran diferents activitats organitzades pel CB Valls per recaptar diners per a La Marató

per | 2019-11-28 19:06:5928/11/2019 19:06 | 0 comentaris

Dissabte arriba una nova edició de l’Encistella amb La Marató de TV3, un acte organitzat per la Comissió Social del Club Bàsquet Valls i que farà que el pavelló vallenc s’ompli d’activitat durant tot el dia.

Enguany, amb un format un pèl diferent, finalitzarà amb el partit del partit del sènior femení del Copa Catalunya contra el Draft Gramanet en un dia enfocat a recaptar el màxim de diners per a La Marató de TV3.

Després de setmanes amb diversos actes previs, aquest 30 de novembre la Comissió Social del CB Valls prepara l’acte central. Ho farà amb activitat durant tot el dia, des de les 9 del matí fins que finalitzi el partit del sènior femení.

A les 9 del matí es donarà inici a aquest dia solidari, on el preu únic del donatiu/entrada serà de 5 euros tot el dia per persona. Els més petits del club seran els protagonistes de primera hora amb l’inici de partits de minibàsquet i la presència de l’animació de la Colla Pessigolla de Valls . Durant les tres primeres hores s’ocuparà la graella amb aquests partits, per donar pas, tot seguit, a la flashmob, amb la participació de tots els nens i nenes de les escoles vinculades al club vallenc.

A partir d’un quart d’1 del migdia entraran en escena els minipartits entre entitats i associacions i grups d’amics. Diferents entitats com ANC, Colla Joves, Colla Vella, equips de futbol com l’Atlètic de Valls, Club Tennis Plana d’en Berga, el mateix Patronat d’Esports, gent vinculada dins del mateix CB Valls, entitats esportives com Corredorsvalls.cat, empreses com la Lear, però també el derbi entre Mulassa i Bou de Valls o diferents equips d’amics, participaran en partits de quinze minuts des d’un quart de 2 del migdia fins a les 6 de la tarda.

Seguidament, a partir d’un quart de 7 de la tarda tindrà lloc el partit de l’Encistella per La Marató amb diferents personalitats vallenques presents. El partit servirà de prèvia a l’enlairament de la pancarta amb la recaptació que va haver-hi durant La Marató del 2018 a Valls i es cantarà la cançó de La Marató de TV3.

Tot seguit, i per posar punt final a més de 12 hores de Marató, es disputarà el partit de Copa Catalunya femenina entre CB Valls i Draft Gramanet, a la mitja part del qual es farà un gran sorteig de regals per a tots els assistents.

Deixa un comentari