//Dimiteix el president del Club Bàsquet Valls

Dimiteix el president del Club Bàsquet Valls

José Luis Vicente Martínez dimiteix per motius personals, i ocuparà el càrrec de manera provisional el president executiu Magí Mallorquí

per | 2019-09-25 10:48:3525/09/2019 10:48 | 0 comentaris

El fins ara president del Club Bàsquet Valls, José Luis Vicente Martínez, ha presentat la seva renúncia com a president del club vallenc després de vuit anys al càrrec. Ho va exposar en la reunió ordinària de la Junta Directiva el passat 20 de setembre.

Vicente, en el seu comunicat de renúncia, exposa que per motius personals els darrers mesos no ha pogut dedicar el temps que “mereix i requereix” la presidència d’aquesta “entitat esportiva de primer nivell”. I considera que “serà més operatiu que el president executiu Magí Mallorquí assumeixi la màxima direcció del club fins que es posi en marxa el procés d’un nou nomenament del president i els membres de la Junta”, a principis de l’any vinent.

Aquest octubre faria dotze anys des que José Luis Vicente es va incorporar a la Junta del CB Valls, i des del 2011 hi ha ocupat el càrrec de president de l’entitat. En el comunicat destaca una gran satisfacció pels projectes impulsats, com ara l’Escola i Acadèmia de Bàsquet, així com la feina feta des dels equips i la Comissió Social. En aquest sentit, posa en valor les fites assolides com un treball comú entre la Junta, jugadors i jugadores, equip tècnic, socis, etc.

L’expresident explica, finalment, que continuarà vinculat al CB Valls i a la Junta Directiva com a vocal d’aquesta, i conclou que “ens seguirem trobant al pavelló del Joana Ballart”.

Deixa un comentari