//Difícilment es jugarà enguany al camp de futbol del Vallmoll

Difícilment es jugarà enguany al camp de futbol del Vallmoll

Una expropiació de terrenys per fer les grades ha estat el motiu del retard de les obres del camp de futbol

per | 2019-12-05 09:33:2905/12/2019 09:33 | 0 comentaris

Després d’un retard, en aquests moments tot va de cara perquè la millora del camp de futbol de Vallmoll encari la seva recta definitiva.

Entre els mesos de maig i juny es va començar a enderrocar la grada que hi havia. D’aquesta manera el camp de futbol nou serà uns 6 metres més ample que el que hi havia.

Per poder fer la nova graderia s’havia d’expropiar un tros de terreny adjacent al camp de futbol i d’aquí ha vingut el retard. “No s’ha pogut avançar en l’obra fins que s’ha arreglat el tema de l’expropiació”, ha explicat Marc Cusidó regidor d’Esports, a aquest setmanari.

En aquests moments efectius de la brigada municipal estan fent el mur on es posarà la futura grada.

Els propers passos a fer en aquesta obra és licitar les obres de la primera i segona fases. Marc Cusidó explica: “En els propers dies licitarem l’obra. En un mes, si els terminis es compleixen, a finals de gener, esperem que comencin les obres de la segona i tercera fases. Encara quedarà una tercera fase, la de posar gespa, que es farà des de la brigada municipal.”

Ara bé, arran de la pregunta de si enguany el CD Vallmoll arribarà a jugar algun partit de lliga aquesta temporada al seu camp, Cusidó és molt sincer: “Difícilment crec que enguany i puguem jugar un partit de futbol de la lliga regular. Ja l’estrenarem en la propera.”

Deixa un comentari