//Club BTT Vila-rodona: un club familiar

Club BTT Vila-rodona: un club familiar

El club, que compta amb una vuitantena de membres, va celebrar fa poques setmanes el seu vuitè aniversari. Es defineixen com un club familiar on gaudir de la bicicleta

per | 2019-12-07 09:43:5007/12/2019 09:43 | 0 comentaris

En tot esport hi ha clubs i clubs. Aquells que estan fets per anar a buscar un nivell de competició i aquells que estan enfocats al vessant social i per, parlant en llenguatge de carrer, “anar a passar-ho bé”. Així podríem definir el Club BTT Vila-rodona, un club que el passat 11 de novembre va complir 8 anys de vida.

Els seus inicis sorgeixen l’any 2011, quan un grup de joves del poble van crear el club. Al cap de pocs anys, el club agafa un altre caire, hi entra gent nova a la junta i es comença a ampliar la base. Hi entra gent de totes les edats i que, lluny de buscar un punt de competició o de més nivell dalt d’una bici, busquen un club per formar-ne part, gaudir d’aquest espo

rt i fer activitats durant tot l’any de forma amateur.
Actualment, el BTT Vila-rodna està dirigit per Luis Mayo (president), Joaquim Mercadé (vicepresident), Jordi Masó (secretari), Anabel Menchón (tresorera) i diversos vocals. El club representa una de les tres entitats esportives de la localitat de poc menys de 1.500 habitants i a poc a poc ha anat creixent en nombre de socis. Si fa pocs anys la xifra era de poc més de 30 socis, aquest 2019 el tancaran amb una vuitantena de membres actius al club.

En el Club BTT Vila-rodona hi participa gent de totes les edats, des de petits fins a gent gran, on inclús es poden trobar famílies senceres que busquen gaudir d’aquest esport de forma saludable i amb altres veïns de la localitat. I és que també és una arma social: conèixer gent.
Durant tot l’any, el club realitza activitats diverses, excepte els mesos de gener i agost. De fet, al mes de gener està prevista una assemblea del club per tal de presentar el calendari del pròxim any 2020 i on s’exposarà tot el programa del curs.

Any rere any s’ha anat incrementant en socis, però també en sortides, i es dupliquen les activitats que es feien pocs anys enrere.
Així, s’ha consolidat la cursa d’orientació nocturna, que enguany arribava a la cinquena edició, i aquest 2019 s’han fet diverses sortides. Les més destacades són la Venabarra-Lleida-Vila-rodona, la Vila-rodona-Prades-Vila-rodona, la Ruta del Cister i la sortida als Pirineus, una sortida de caire familiar de dos dies.

A part, cada setmana els membres del club organitzen sortides per la demarcació i és ben habitual veure els mallots del Club de BTT Vila-rodona per les carreteres de la comarca i voltants. Fa poques setmanes, el dia 10 de novembre, van realitzar l’acte de celebració del vuitè aniversari, en forma d’esmorzar i d’una sortida de dos grups (joves i adults).

Aquest 2019 només els queda l’acte de fi de temporada, que constarà d’una sortida nocturna i d’un sopar que finalitzarà la temporada.
El club, que es troba en un moment molt òptim i que ha aconseguit crear un gran ambient entre els seus membres, vol mantenir aquesta germanor en el futur. I és que si una paraula els caracteritza, com així reconeixen des de la mateixa junta, és que són un “club familiar”.

Deixa un comentari